Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Daiga Jurēvica, permanentais meikaps

Pils 11-3, 2.st., Tukums, Tukuma nov., LV-3101
Skaistumkopšana , Daiga Jurēvica, skaistumkopšana Tukumā, permanentais meikaps Tukumā, skropstu pieaudzēšana

PMU PASAULE, SIA

Tērbatas 37-20, Rīga LV-1011
Kosmetoloģija, vizāžiste, kosmetoloģe, mikropigmentācija, permanentais grims, mikrotetovējumi, skaistumkopšana

Rubenhair Baltika, SIA

Republikas laukums 3-12, Rīga LV-1010
kosmētika, matu kosmētika, kosmētika, medicīnas tūrisms, estētiskās procedūras, ķermeņa estētika, estētika, skaistumkopšana

S.L.procedūras skaistumkopšanā

Lielā Līvu 11, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
pedikīrs, aparātpedikīrs, aparātpedikīrs Cēsīs, pedikīrs vīriešiem, skaistumkopšanas salons Cēsīs, skaistumkopšana

Orhi Nails, skaistumkopšanas salons

Lāčplēša 102, Rīga LV-1003
Nagu pieaudzēšanas kursi Rīgā, nagu kopšanas un dizaina kursi Rīgā, nagu pieaudzēšana Rīgā, manikīrs, pedikīrs, gēla nagi, skaistumkopšanas kursi Rīgā, kursi nagu pieaudzēšanai un kopšanai Rīgā, nagu dizains, skaisti nagi, nagu kopšanas speciālists Rīgā, nagu kopšanas pakalpojumi Rīgā, manikīrs Rīgā, nagu kopšanas kursi Rīgā, nagu dizaina

Studija Orhideja

Saules 19, Daugavpils LV-5401
Apraksts:

Mēs priecājamies informēt klientus, ka esam atvērti Saules ielā 37, pie mums var nokļūt ejot blakus Gulbju laboratorijai arkā un tieši arkā labajā pusē ir mūsu durvis.  Kā vienmēr, mums ir daudz ATLAIDES un gardumu... Ieeja 1 personai. 10.00-16.00

Studija "Orhideja" Daugavpilī piedāvā dažādus kursus: nagu kopšana, dažādi nagu dizaini, nagu modelēšana, pieaudzēšana, manikīrs (klasiskais, Eiropas, vīriešu, bērnu, spa), pedikīrs (klasiskais, aparāta, spa). Studija piedāvā arī dažādus skaistumkopšanas pakalpojumus: nagu kopšana, nagu pieaudzēšana, manikīrs, pedikīrs, solārijs.

Veselības centrs KRIOSAUNA -160ºCRYO Purvciemā

Stirnu 10, Rīga, LV-1082
Kriosaunas ieguvumi:: ✓ liela daudzuma tauku sadedzināšana ✓ augstas sportiskās formas uzturēšana, atjaunošana pēc traumām un fiziskajām slodzēm (palielina fizisko izturību par 6 – 8%); ✓ ādas tonizēšana, uzlabošana un tūsku likvidēšana; ✓ efektīva pretcelulīta procedūra; ✓ dažādu mugurkaula slimību profilakse; ✓ būtiska sāpju sindroma samazināšana un raksturīgas sastinguma artrozes, artrīta un radikulīta samazināšana; ✓ sagatavošana lielai neiru un fiziskai slodzei; ✓ organisma kopējā tonusa paaugstināšana, sāpju sliekšņa paaugstināšana; ✓ imunitātes pastiprināšana, rūdīšana; ✓ organisma novājināto funkciju atjaunošana; ✓ stresa, hroniskā noguruma, depresijas stāvokļa noņemšana; ✓ paģiru sindroma noņemšana; ✓ asinsrites uzlabošana; ✓ normalizē centrālās nervu sistēmas darbību un nervu sistēmas veģetatīvo darbību; ✓ alerģiskā stāvokļa likvidācija (bronhiālā astma, dermīti utt.); ✓ hronisko saslimšanas gadījumu profilakse, kas saistīti ar endokrīniem un imūniem procesiem;

FUSCO - FUCUS- SEAWEED, dabīga jūras aļģu želeja

Latgales 256A, Rīga LV-1063
Apraksts:

FUCSO - FUCUS- SEAWEED- jūras aļģu želeja ir laba ķermenim un unikāla tās tīrības un kvalitātesziņā. To atbalsta daudzi klīniskie pētījumi. Izejvielām, kas iegūtas no todabiskās dzīvotnes, nepieciešama īpaša apstrāde, lai notīrītu no jūraszāļuvirsmas, kurā ir mikroorganismi un smago metālu pēdas. Mūsu zinātniskāpieeja un regulāri klīniskie pētījumi palīdz mums pastāvīgi uzlabotpārtikas pārstrādes tehnoloģiju, lai saglabātu pēc iespējas vairāk veselīguvielu. SEAWEED FUCUS, ALGAE, FUKUSA aļģes, brūnaļģes, fukuss.

D.R., Skaistumkopšanas salons

A.Lerha-Puškaiša 6, Talsi, Talsu nov., LV-3201
Pakalpojumi:: ✓ Sejas procedūras ✓ Sejas masāža ✓ Sejas tīrīšana ✓ Mikrodermabrāzija ✓ Ultraskaņas procedūras ✓ Vaksācija ✓ Make-up ✓ Ķermeņa kopšanas procedūras Par mums::

Skaistumkopšanas pakalpojumi Talsos. Mēs piedāvājam dažādas sejas procedūras, sejas masāžu, sejas tīrīšanu un citas skaistumkopšanas procedūras par pieņemamām cenām.

JLS, IK

"Knīderi" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov. LV-4012
Skaistumkopšana

Zepter International Baltic, SIA

K.Barona 32-2, 2.st., Rīga LV-1011
EKSKLUZĪVS DZĪVESVEIDS:

Iepazīstiet mūsu produkciju 

Ilggadēju zinātnisko pētījumu un tehnoloģiju attīstības rezultātā izstrādātie Zepter produkti veido unikālu sistēmu, kas piedāvā ideālu risinājumu veselīgam dzīvesveidam. Visus Zepter produkcijas radītājus ir iedvesmojis dzīvības un tās bezgalīgo iespēju brīnums. Senās zināšanas māca, ka pār pasauli valda 4 elementi: Gaisma, Ūdens, Gaiss un Uzturs. Tie nosaka Zepter produkcijas pamatus:

Sertificētā gaismas terapijas BIOPTRON,  ✓ Efektīvas Ūdens un Gaisa attīrīšanas sistēmas, ✓ Nepārspētas sistēmas veselīga uztura pagatavošanai Masterpiece Cookware, ✓ Risinājums veselīgam miegam Smart Sleep System.

Zepter ir izveidojis drošu tiltu starp cilvēci un dabu, mudinot mūs dzīvot veselīgu dzīvesveidu, pateicoties tās plašajam augstākās kvalitātes produktu klāstam.

Minus 417 Latvia

Liliju 57, Mārupe, Mārupes nov. LV-2167
Zinātniski pierādīta, dabiska efektivitāte:

Mūsdienās "-417" pilnīga un augstas veiktspējas produktu līnija nodrošina vienu avotu, kas pārsniedz gan profesionālo spa, gan patērētāja centienus atrast labsajūtu un ādas veselību. "-417" balstās uz bagātu un izveidotu pagātni, taču pastāvīgi attīstās, lai nākotnē augtu un virzītos uz priekšu. Dabisko un zinātniski pierādīto sastāvdaļu izmantošana skaistumkopšanas līdzekļos turpina virzīt zīmola mūsdienu un radošo politiku. Visi "-417" produkti ir bez parabēniem un bez minerāleļļām. Mēs nekad nepārbaudām savus produktus ar dzīvniekiem.

Sabiedriskā krievu pirts Vizlas pirts

Strādājam!
Vizlas 11, Rīga LV-1057
Apraksts: Sabiedriskā krievu pirts „Vizlas pirts” atrodas Rīgā, Ķengaragā. Mēs piedāvājam publisko pirti ar sieviešu un vīriešu apmeklējuma dienām. Mūsdienīga ēka ar skaistu interjeru un mājīgu gaisotni Jums palīdzēs atslābināties, mūsu pirtī 20 tonnu smaga krāsns palīdzēs sasildīties, saņemt masu pirts priekus, pēc kuriem varēsiet atvēsināties aukstā baseinā vai dušā. SPA HAMAN - turku pirts. Asu izjūtu cienītājiem ir pieejams speciāli iekārtots laukums svaigā gaisā, kur var pasēdēt ērtos krēslos vai atgulties zviļņos. Jūsu rīcībā kvalificēts klasiskās masāžas speciālists, masāžas ilgums viena stunda.

Stils ZS, SIA, Frizētava Rīgas centrs

Turpinām strādāt klātienē!
Kārļa Mīlenbaha 20A, Rīga LV-1050
Par frizētavu:

Frizētava "Stils ZS" Rīgā, piedāvā friziera un skaistumkopšanas pakalpojumus Rīgas centrā visiem dzimumiem un vecumiem par izdevīgām cenām. 

Frizētava Šarms Valmierā

Rīgas 16, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts: Frizētava. Sieviešu frizētava. Vīriešu frizētava. Sieviešu frizieris. Vīriešu frizieris. Līgavu frizūras. Kāzu frizūras Valmierā. Bērnu frizētava. Frizētava Valmieras centrā.

ITLA.LV, SIA, Ražošana un tirdzniecība

Latgales 244, Rīga LV-1063
Produkcija:: ✓ Profesionālie dezinfekcijas līdzekļi forAsept ✓ Pretsēnīšu, pretbakteriālie līdzekļi forA ✓ Medicīniskās zeķes forA ✓ Kompresijas zeķes un zeķubikses Avicenum ✓ Profesionālās kompresijas sporta zeķes ROYAL BAY ✓ Sieviešu zeķes un zeķubikses ✓ Ārstnieciski-profilaktiskās mutes dobuma kopšanas līdzekļi Albadent ✓ Kosmētikas līdzekļi ✓ Kosmētikas līnijas (zīmoli) ✓ Līdzekļi pret odiem un ērcēm ANTI-GNUS ✓ Līdzekļi dzīvniekiem Zoosept ✓ Jostas un stājas korektori
ZL.LV iesaka

Salons Līga, SIA

Rīgas 7-25, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Apraksts:

Dabiska, organismam nekaitīga un vienlaikus efektīva kosmētika, kas atspoguļo 30 gadu ilgo pieredzi skaistumkopšanā un labsajūtas radīšanā mūsu SPA salona "Līga" klientiem. Katram kosmētikas produktam ir sava, īpaši izstrādāta koncepcija, kas palīdz risināt ādas kopšanas problēmas, ar kurām ikdienā ir saskārušies mūsu salona klienti. Tā ir rokām radīta kosmētika no rūpīgi atlasītām izejvielām, ņemot vērā  jaunākos atklājumus organiskās kosmētikas industrijā, kā arī katras sastāvdaļas organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz ādu un organismu kopumā. "Līga Nature SPA" sejas un ķermeņa kosmētikas līdzekļu ražošanā izmantojam tikai sertificētas izejvielas, kas radītas mūsdienīgās laboratorijās vai iegūtas organiskās saimniecībās, kuru darbība tiek stingri uzraudzīta. Tādā veidā samazinām jebkādu organismam un videi kaitīgu vielu izmantošanu un nokļūšanu "Līga Nature SPA" kosmētikas līdzekļos.

Baško salons Vija, SIA, Frizētava, Skaistumkopšana Valmierā

Cēsu 2, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts: Frizētava. Skaistumkopšana. Kāzu frizūras. Manikīrs. Pedikīrs. Ilgviļņi. Matu pieaudzēšana. Matu kristāli. Nagu pieaudzēšana Valmierā.

Danija, salons

Stacijas 3a, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Par frizētavu:

Frizētava Danija piedāvā frizieru un nagu speciālistu pakalpojumus. Piedāvājam modernus matu griezumus visai ģimenei. Profesionāla matu kosmētika. Manikīrs piedāvā pēc klientu vēlmēm gan klasisko manikīru, gan ar gēllakas pārklājumu, gan nadziņu modelēšanu ar dažādiem dizainiem, gan nagu apgleznošanu. Jūs sagaidīs mājīga un draudzīga atmosfēra, vēlme atgriezties! Darba laiki pēc pieraksta, ja nepieciešams, strādājam arī svētdienās un svētku dienās.

Lili 1, SIA, Parūkas un šinjoni, noma

Spīķeru 3, Rīga LV-1050
Apraksts: Parūkas un šinjoni katrai gaumei! Vairāk kā 1000 modeļu. Cenas no eur 5 līdz eur 50. Iespējams parūkas nomāt, cena no eur 10 līdz eur 13 diennaktī. Pastāvīgajiem klientiem 10% atlaide. Īsta parūku paradīze! Piedāvājam arī parūku nomu, īri.
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.