Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

FF International Movers, SIA, Pārvietošanās serviss

Šarlotes 3, Rīga LV-1001
Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, moving services, moving, pārvākšanās, movers, pārvest mantas, personīgo mantu, mājas iedzīves, biroja, biroju, ofisa, ofisu pārvešana, pārvietošana, biroja resursu, telpaugu, dzīvnieku, mājdzīvnieku, arhīvu un noliktavu pārvešana, krāvēji, krāvēju pakalpojumi, iekraušana, izkraušana,

Zobārstniecības klīnika X-Dental

Tērbatas 59/61, Rīga LV-1001
Stomatoloģija, zobārsti, stomatologs, zobu higiēna, zobu balināšana, zobu balināšana mājās, zobu balināšanas cenas, bērnu zobārstniecība, dental klīnika, zobārstniecība centrā, zobu implanti, zobu protezēšana, zobu protezēšanas cenas, bērnu zobārsts, zobu raušana, zobu ārstēšana, zobu ārstēšanas cenas, zobu restaurācija, zobu klīnika,

Dental Klīnika, SIA Denta-Z

Pieņem tikai pēc pieraksta!
Bruņinieku 28-27, 2.st., Rīga LV-1011
Zobu ārstēšana, protezēšana, higiēna, restaurācija, zobu balināšana, zobu balināšana ar lāzeri.
ZL.LV iesaka

Protecta, SIA

Antonijas 18-7, Rīga LV-1010
Zobārsts, stomatologs, zobu atjaunošana, zobu kosmētiskā restaurācija, zobu implantācija, zobu protezēšana, mutes dobuma higiēna, zobu kanāla ārstēšana, rentgenoloģiskā zobu kontrole, vides pieejamība.

Hairland, frizētava

Brīvības 90, Rīga LV-1001
Hairland, Hairland Rīga, Hairland Brīvības iela, Barber shop, Frizētava, Frizētava Rīga, Frizētava vīriešiem, Vīriešu frizētava, Bārberists, Barber, Barbershop Rīga, Vīriešu frizētava barbershop, Vīriešu frizieris Rīgā, Vīriešu matu griezumi, Matu krāsojums, Matu krāsojumi, Matu griezums klasika, Barber matu griezumi, Alvis Kavalieris,

Zobu feja, specializēta zobārstniecības klīnika bērniem

Marijas 16-3, Rīga LV-1011
Zobārsti, zobārstniecība, zobārstniecība visai ģimenei, Zobārstniecība Rīgas centrā, zobārsti Rīgas centrā, zobārsts Rīgā, zobu ārstēšanas terapija, ķirurģija, protezēšana, zobu higiēna, higiēnists, zobu rentgens, ortodonts, ārstēšana narkozē, piena zobu atjaunošana, zobārstniecība bērniem, zobārstniecība pieaugušajiem, CEREC.

Birma PETS Services, SIA

Matīsa 64, Rīga LV-1009
Apraksts:

"Birma PETS" ir profesionāla frizētava mazo un lielo šķirņu suņiem un kaķiem, kas atrodas Rīgas centrā. Sniedzam profesionālus skaistumkopšanas pakalpojumus un higiēnas procedūras visiem mājas mīluļiem, sākot no nagu griešanas līdz pilnai kopšanas procedūrai. Mājdzīvnieku ādas un apmatojuma kopšanai izmantojam tikai profesionālo kosmētiku (Groomer`s Goop, Iv San Bernard, Hydra Professional u.c.).

Ikvienam klientam ir iespēja apmeklēt arī tādu papildus procedūru kā hidromasāža ar ozonu. Šāda veida SPA procedūras atslābina muskuļus, samazina tonusu, neitralizē sēnītes un baktērijas, kā arī palīdz cīnīties ar ādas slimībām un alopēciju un normalizē hormonālo fonu.

Birma PETS meistari parūpēsies par tava mīluļa skaistumu un labsajūtu, kamēr tu pildi savas ikdienas pienākumus. Esam vairāku pasaulē pazīstamo zoopreču ražotāju zīmolu izplatītāji Latvijā, līdz ar to mūsu salonā un arī mūsu e-veikalā var iegādāties augstākās kvalitātes sauso barību, konservus suņiem un kaķiem, kā arī profesionālo kosmētiku, ķemmes un citus aksesuārus apmatojuma kopšanai, instrumentus nagu griešanai, gruminga galdus, vannas un citu profesionālo aprīkojumu grumeriem un suņu un kaķu frizētavām.

Justīne R, SIA, Freihaut profesionāla kosmētika

Avotu 11a, Rīga LV-1011
Apraksts:

Uzņēmums "Justīne R" ir radīts, lai skaistumkopšanas nozari papildinātu ar unikāliem un kvalitatīviem produktiem. Uzņēmuma klāstā ir profesionāla kosmētika, filleri, pīlingi, biorevitalizācijas un mezoterapijas produkti, mezodiegi. Freihaut ir jauns un dinamisks profesionālās kosmētikas zīmols, kas, pateicoties savām darba metodēm un produktu formulām, ir izcils instruments kosmetologiem.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Brīvības 103, Rīga LV-1001
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Profesionālā kosmētika:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Tērbatas 38, Rīga, LV-1011
Skaistumkopšanas preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Skaistumkopšanas piederumu un līdzekļu veikals Rīgā.

Beautyfor Express, SIA, Veikals

Marijas 14, Rīga, LV-1011
Preces: ✓ Kosmētika ✓ Manikīra un pedikīra preces ✓ Frizieru aprīkojums ✓ Dezinfekcijas līdzekļi ✓ Skaistumkopšanas salonu aprīkojums ✓ Vaksācijas preces Skaistumkopšanas piederumu veikals:

Beautyfor ir kļuvis par zelta vidusceļu simtiem tūkstošu klientu visā pasaulē. Beautyfor klientiem ir devis sajūtas, ko tie tik ilgi meklēja – sajūtas, kuras nevar pārdot, nopirkt vai uzspiest. Beautyfor ir plašs, nepārtraukti augošs skaistumkopšanas preču klāsts.

Beautyfor ir izplatītāji 13 Eiropas Savienības valstīs un turpinām meklēt jaunus izplatītājus!

Diennakts zobārstniecība, SIA Zobu Paradīze

Avotu 43, Rīga, LV-1009
Diennakts zobārstniecība:

Diennakts zobārsts pieaugušajiem no ceturdienas līdz svētdienai. Zobārstniecības klīnika Zobu Paradīze piedāvā dažādus zobārstniecības pakalpojumus. Mūsu klīnikā iespējamas tādas procedūras kā zobu raušana, zobu ķirurģija, zobu ārstēšana, plombes un implantācija, protezēšana, sakodiena labošana un citi zobārstniecības pakalpojumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Zobu rotas. Zobu balināšana. Zobu restaurācija dienas laikā.

Alma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika

K.Valdemāra 20-4, 2.st., Rīga, LV-1010
Apraksts:

Klīnika Alma – ģimenes ārsta privātprakse, savu darbību uzsāka 1991. gadā, tās dibinātājs ir Dr. Andris Lasmanis (pirmais ģimenes ārsts Latvijā, ilggadēji vadījis Latvijas Ģimenes ārstu asociāciju). Šobrīd mūsu klīnikā ir kvalificēti ārsti un speciālisti – ģimenes ārsti, pediatrs, ginekologi, neirologs, bērnu neirologs, ķirurgs, endokrinologs, dermatologs, acu ārsts, gastroenterologs, zobārsti un fizioterapeiti. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu. Mēs sadarbojamies arī ar Latvijas lielākajiem veselības apdrošināšanas uzņēmumiem, šo uzņēmumu klientiem ir iespēja izmantot visus mūsu piedāvātos pakalpojumus atbilstoši savas polises nosacījumiem. Pateicoties mūsu speciālistu kuplajam skaitam, varam vienlaicīgi apkalpot ievērojamu skaitu klientu, tātad jums ir iespēja pieteikties uz vizīti pie sev nepieciešamā speciālista, negaidot garās rindās, kā tas bieži ir novērojams poliklīnikās. Klīnikā ievēro visas sanitārās prasības. 

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības privātprakse, SIA

Dzirnavu 104, Rīga, LV-1050
Zobārstniecība Rīgā:

Lolitas Nikolājevas zobārstniecības praksē var saņemt zobu ārstēšanas, mutes un zobu higiēnas speciālista, ķirurga un protēzista pakalpojumus.Tāpat pieejama implantoloģija un zobu balināšana. Praksē tiek nodrošināta vides pieejamība personām ar funkcionāliem traucējumiem pēc iepriekšēja pieraksta ar mobilo pacēlāju. Ārstniecības iestādes kods: 10001568.

Latvijas Tālrunis, SIA

Piesakies uz bezmaksas konsultāciju!
Blaumaņa 38/40, Rīga LV-1011
Digitālais mārketings:

Pilna servisa digitālais mārketings nelieliem un vidējiem uzņēmumiem. Palīdzam izstrādāt digitālā mārketinga stratēģiju un sasniegt biznesa mērķus jau vairāk nekā desmit tūkstošiem Latvijas uzņēmumu. Nodrošinām tādus digitālos pakalpojumus kā mājaslapu izstrāde un uzturēšana, E-komercija, SEO mājaslapu optimizēšana apmeklētājiem, biznesa profilu izstrāde un uzturēšana, biznesa profilu pārvaldība, Google Ads reklāmas, Google Business Profile reklāmas, Facebook reklāmas, Facebook satura veidošana, Instagram satura veidošana, Linkedin satura veidošana, video saturs, Firmas.lv segmentēto datu atlase un citus. Piedāvājam ne vien pakalpojumu izstrādi, bet arī efektīvu uzturēšanu, veicot nepieciešamos uzlabojumus un nodrošinot regulāras atskaites par paveikto. Latvijas Tālruņa pārvaldībā ir arī vairāki uzziņu un informatīvie mediji - informācijas portāli 31 Latvijas pilsētai Pilseta24.lv, biznesa uzziņu portāls ZL.lv, būvniecības nozares portāli ABC.lv un building.lv, veselības portāls Medicine.lv un eksporta nozares portāls balticexport.com.

Skaistuma Fabrika Nr.1, SIA

Stabu 13, Rīga, LV-1010
Skaistumkopšana , Parfimērijas kosmētikas tirdzniecība, Frizētavu aprīkojums, Skaistumkopšanas salonu, parfimērijas kosmētikas tirdzniecība, frizieru, parfimērijas, kosmētikas vairumtirdzniecība, kosmētika, skaistumkopšana

Vario, SIA

Bruņinieku 21, Rīga LV-1001
Frizētavu, skaistumkopšanas salonu aprīkojums
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.