Skaistumkopšana

Drukāt
Banner 1050x80

Ronalds, SIA

Vasarnīcu 16, Ventspils, LV-3601
Skaistumkopšana

Kriosauna, salons

Lielā 4, Ventspils LV-3601
Jaunākā kriosauna, jaunākais modelis, kriosauna sportistiem, skābekļa kokteilis, muskuļu atslābināšana, skābekļa kamera, pret celulītu, pret ādas slimībām, psoriāzi, pret astmu, pret sāpēm, nav vecuma ierobežojumu, maziem bērniem, pēc operācijām, pret apdegumiem, krio terapija, skābekļa kokteilis, rētas sēdošam darbam, relaksācija,

Veterinārais centrs ZuZu.land

Jūras 1a, Ventspils LV-3601
Mīļdzīvnieku skaistumkopšanas pakalpojumi::

Mūsu profesionālie frizieri nodrošina vislabāko skaistumkopšanu jūsu mājdzīvniekam, tostarp frizēšanu, pedikīru un citas skaistumkopšanas procedūras. Mēs esam lepni uz to, kas mēs esam - centrs, kurā jūsu mājdzīvnieks var atrast visu, ko viņam nepieciešams, un kurā jūs varat justies pārliecināti par viņu labklājību. Sazinieties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai ieplānotu vizīti mūsu "ZuZu.land" dzīvnieku paradīzē.

 

Denta-D, SIA. Dr. Dorofejeva zobārstniecības kabinets

Turpinām strādāt klātienē!
Sarkanmuižas dambis 2-1, Ventspils LV-3601
Apraksts: "Denta-D" ir zobārstniecības klīnika Ventspilī. Piedāvājam dažādus zobārstniecības pakalpojumus - mutes higiēna, zobu ārstēšana, protezēšana, implantācija, ķirurģija, stomatoloģija, sakodiena korekcija, zobu breketes, zobu kapes un citi pakalpojumi.

 

Rindas skola, laivu noma-viesu nams

Rinda, "Rindas skola" , Ances pagasts, Ventspils nov. LV-3601
Apraksts:

Mēs - Laine un Jānis sevi saucam par ģimenes uzņēmumu. Mūsu ģimene dzīvo Ventspils novadā mežu ieskautajā Ances pagasta Rindas ciemā, tieši blakus nelielajai Rindas upītei. Mūsu sirdīm tik mīļā un skaistā apkārtējā daba radīja vēlmi to parādīt arī citiem un likumsakarīgi domas pievērsās lauku tūrismam. Tā no 2003.g. oficiāli nodarbojamies ar laivu iznomāšanu un transportēšanu galvenokārt Rindas, Stendes, Irbes un Engures upēs. Sākot savu darbību ar 3 makšķernieku laivām, šobrīd piedāvājam un apkalpojam vairākus desmitus laivu. Tūristu ērtībai ir pieejamas vairākas ugunskura  vietas, ap kurām celt teltis, nojumīte, pirtiņa "Pie bebra" un istabiņas "Rindas skolas" ēkā. Ik gadu, ieklausoties tūristu ieteikumos un vēlmēs, cenšamies attīstīt un pilnveidot piedāvātos pakalpojumus. Vadoties no gados gūtās pieredzes, iesakām labākos variantus kā atsevišķiem  laivotājiem, tā ģimenēm vai lielākām kompānijām. Vislielāko gandarījumu un enerģijas lādiņu sniedz tūrista pateikts: "mēs jau pērn braucām ar jūsu laivām, gribējās šogad atkal…" vai "pie jums gan te ir mierīgi un labi…" . Prieks sastapt laivotājus, kas savulaik laivā sēdušies kā bērni, bet tagad laivotpriekam nododas kopā ar saviem bērniem. Tāpēc- atbrauciet, izbaudiet lielisku atpūtu, gūstiet neaizmirstamus iespaidus, bet mēs gādāsim par jūsu atpūtas servisu.

Lapsiņas I. zobārstniecības prakse

Ģertrūdes 25, Ventspils LV-3601
Par zobārsta praksi:

Ineses Lapsiņas zobārstniecības prakse sniedz zobārstniecības pakalpojumus Ventspilī. Praksē ir piemērota vides pieejamība pacientiem ar funkcionāliem traucējumiem.

Medent, SIA, Zobārstniecības kabinets

Kuldīgas 26, Ventspils LV-3601
Apraksts: Dr.Mihails Iļjins - zobu implantācija, visa veida zobu protezēšana, ķirurģija. Dr.Anastasija Iļina - zobu higiēna, estētiskā zobu ārstēšana. Augsti kvalificēti speciālisti. Diagnostiskā aparatūra. Augsta kvalitāte, sapratīgas cenas, kreatīva pieeja un draudzīga atmosfēra!

Smaids A, SIA

Raiņa 7, Ventspils LV-3601
Zobārstniecības pakalpojumi:: ✓ Ārstnieciskā zobārstniecība; ✓ Konsultācijas; ✓ Terapija; ✓ Endodontija; ✓ Protezēšana; ✓ Higiēna; ✓ Ķirurģija; ✓ Citi pakalpojumi. Par klīniku Smaids-A: Smaids liek atplaukt katra cilvēka sejai, padara to dzīvu un satraucošu.

Smaids-A ir Ventspils zobārstniecības klīnika, kas rada iespēju iedzīvotājiem saņemt plaša profila zobārstniecības pakalpojumus. Gaidām jūs ciemos modernizētajās telpās Raiņa ielā 7, Ventspilī, pretī jaunajai Poliklīnikai. Mūsu mērķis ir, sniedzot zobārstniecības pakalpojumus, paaugstināt zobu veselību, izmantojot jaunākās tehnoloģijas un savlaicīgu profilaktisko ārstēšanu. Klīnikā strādājošie speciālisti konsultēs jūs un nepieciešamības gadījumā sniegs pakalpojumus mutes dobuma higiēnā un profilaksē, ārstēšanā, endodontijā, ķirurģijā, protezēšanā.

SIA Daces Cirveles privātprakse skaistumkopšanā

Puķu iela 55 – 1, Ventspils, LV-3601
Informācija no uzņēmumu reģistra

Frizieru serviss, veikals

Ganību 2, Ventspils LV-3601
Skaistumkopšana . Vairumtirdziecība. Kosmētikas vairumtirdzniecība. Kosmētikas mazumtirdzniecība.

Vika, frizētava

Ganību 22/24, Ventspils, LV-3601
Frizētava, friziere, meistars, meistare, skaistumkopšana , vīriešu frizētava, bērnu frizētava, sieviešu

A.Bergholdes Zobu Higiēnas prakse, SIA

Ventspils 12, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Zobārstniecība un mutes higiēna
Skaistumkopšanas salonos pieejamas atsvaidzinošas, nostiprinošas un relaksējošas procedūras labam izskatam un lieliskam garastāvoklim. Sejas un ķermeņa pīlings, masāža, vaksācija, liftings un ādas kopšana pieejama gan sievietēm, gan vīriešiem.